Voedselveiligheid en duurzaamheid centraal

Het BOXD team heeft jarenlange ervaring binnen de wereld van techniek voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij vinden het belangrijk om onze kennis en kunde te delen om voedselveiligheid met elkaar te verbeteren. Hiervoor vind je op deze website digitale tools, instructies, e-learnings. Wij brengen je eventueel ook in contact met specialisten. Samen kunnen we zorgen voor uniformiteit in noodzakelijke documenten en werkwijzen.

De afgelopen jaren zijn wij een oerwoud aan regels en mogelijkheden tegengekomen in de branche. De Europese richtlijnen en normen staan hierbij centraal. Met Boxd.eu brengen wij een website die deze richtlijnen en normen doorvertaalt naar eenvoudige formulieren en tools.

Alle formulieren en tools bieden wij digitaal aan. Dit doen we om het papierverbruik in onze branche sterk terug te dringen. Actuele beschikbare versies, eenvoudige distributie en structurele archivering staan daarbij centraal bij deze digitalisering. Wij maken het je graag eenvoudig zodat we samen het papierverbruik verminderen.

Onze missie maken wij graag waar door kennisdeling met ons netwerk. Graag delen wij dit netwerk met je. BOXD biedt een plek waar jij met jouw bedrijf kennis en een netwerk kunt delen. Wij faciliteren contactmogelijkheden op BOXD.

Image