BOXD / HDN Netwerk, get connected with specialists


Binnen het BOXD en HDN netwerk vind je specialisten die je kunnen begeleiden in alle stappen van een productieproces. Dit kan variëren van begeleiding in een creatief denkproces of heel concreet bij hygiënische vraagstukken.
Het netwerk is een levend geheel en zal naar verwachting steeds blijven groeien. Er kunnen disciplines toegevoegd worden die bijdragen aan onze missie, maar natuurlijk willen we ook neutraal en objectief partijen aan elkaar koppelen met een juiste match.

Daarnaast biedt het netwerk ook diverse partners die je heel specifiek kunnen helpen in organisatorische of communicatieve uitdagingen. In het onderstaande overzicht van geregistreerde BOXD partners, kan je direct in contact treden met deze betreffende bedrijven. Je  kan natuurlijk ook jouw case plaatsen in het contact formulier en dan zoeken wij een passende gesprekspartner of bedrijf dat jouw case kan uitvoeren. We verwijzen je ook graag naar de HDN site, waar gecertificeerde bedrijven geregistreerd zijn en toegang biedt naar nog meer info over het netwerk en de HDN opleidingen.

Wanneer je ook deel wil uitmaken van het BOXD netwerk, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.