Maak, beheer en archiveer uw projectdocumenten


Met BOXD kun je projectdocumenten maken of formuleren. Digitaal kun je deze documenten beheren en delen met de betrokken van jouw project. Wanneer jouw project volledig is opgeleverd kun je alle documenten gerubriceerd archiveren of opleveren.

Maak en formuleer documenten
BOXD geeft je de basis voor een projectdocumenten als het project gericht is op een hygiënisch proces. Deze documenten worden opgesteld volgens de EN1672-2. Dit is de norm voor het ontwerpen en bouwen van machines of installaties voor hygiënische applicaties. Op BOXD vind je formulieren voor het maken van een User Requirement Specification (URS), een Hygiëne Risico Analyse (HRA) en voor het formuleren van reinigingsstappen of grensbepalingen voor de machine of installatie.
De BOXD formulieren leiden je door de stappen met een concreet document als resultaat. Handig toch?

Beheer en distribueer documenten
Tijdens projecten is het gebruiken van een verkeerde versie van een URS een grote oorzaak van miscommunicatie en meerwerk discussies. Natuurlijk kan dit ook voor de nodige fouten in het project zorgen. BOXD zorgt ervoor dat je altijd een actuele specificatie beschikbaar hebt voor alle betrokken partijen. De betrokkenen krijgen automatische een melding bij wijzigingen of aanvullingen in het document. Met BOXD kun je de gemaakte documenten eenvoudig beheren en distribueren.

Verzamel en archiveer project documenten
Je kunt de gemaakte URS bevriezen zodra het werk is uitbesteed. Vanaf dat moment kun je tijdens de bouw diverse documenten toevoegen in BOXD. Denk hierbij aan vergunningen, commerciële documenten, materiaal certificaten, CE documenten, EC1935/2004 verklaringen, lascertificaten, las registraties, lasinspecties, testgegevens (FAT/SAT), handleidingen, etc.. Heb je nog een rubriek meer nodig? Maak deze zelf eenvoudig aan.

Met BOXD kun je alle projectdocumenten gerubriceerd archiveren. Je kiest zelf de samenstelling van het documenten pakket. Je plaatst de documenten en geeft alle betrokkenen toegang. Wanneer zij documenten toevoegen krijg je een melding. Zo eenvoudig kan archivering zijn. Bespaar tijd, voorkom fouten en voorkom papierverspilling.

Samen zorgen we voor voedselveiligheid en duurzaamheid in de voedingsmiddelen industrie!